Plite mixte inductie si gaz: oferte Black Friday

Aproape ca nu trebuie sa existe bucatarie fara sa fie dotata cu un cuptor performant si o plita pe masura. In ultimii ani s-a pus accentul pe plitele cu alimentare electrica, gaz sau mixta (adica pe inductie si gaz).

Black Friday din acest an poate fi momentul cel mai bun cand sa va achizitionati plita mult dorita, deoarece cu siguranta veti gasi reduceri pe masura. Majoritatea ofertelor cuprind produse marca: Hansa, Whirlpool, Gorenje, Electrolux, Bosch, Teka, Hotpoint, Miele, Pyramis, Beko sau Studio Casa.

buton-perilos-11

Ziua de 18 noiembrie va fi cea in care emag va da drumul ofertelor promotionale de Black Friday. Va recomandam sa fiti pe faza pentru a va putea achizitiona plitele mixte atat de mult asteptate.

Unul dintre cele mai importante elemente la acestea este dat de numarul de arzatoare care poate fi: 1, 2, 3, 4 (cele mai multe), 5 sau 6. Dupa cum am zis aprinderea poate fi pe inductie, tip vitroceramica sau aprindere electrica.

plite mixte inductie si gaz oferte black friday

Plite mixte inductie si gaz oferte Black Friday

Unele modele mai noi au zona extinsa de gatire si sunt echipate cu un arzator tip Wok. Afisajul electronic, tastele touch si inoxul sunt un must have in cazul unei plite moderne si performante. Daca ne uitam la elementele de design atunci mai putem preciza faptul ca predomina butoanele frontale si ca negrul este nuanta cea mai populara. Alte culori disponibile pe emag ar mai fi: argintiu, alb, bej, gri, inox sau multicolor.

buton-perilos-11

La final mai amintim cateva notiuni ce tin de treptele de putere care pot fi in numar de 3, 5, 6, 9, 12, 17 sau 19, cat si tipul de material din care este confectionat gratarul: email, fonta (majoritatea), metalic sau otel.

Linkuri sponsorizate