Oferte scutece Black Friday: Pampers, Huggies, Pufies si altele

Poate cele mai cumparate produse din categoria copii sau bebelusi sunt scutecele, deoarece trebuie schimbate des si fara ele nu se poate asigura igiena atat de necesara in cazul celor mici. Exista mai multe tipuri de scutece pe care le vom aminti in acest articol.

Probabil, ca parinti cumparati lunar asemenea articole, insa credem ca daca tot se apropie Black Friday trebuie sa fiti pe faza si sa urmariti cele mai bune oferte care beneficiaza de reduceri si promotii importante. In acest an evenimentul mult asteptat va avea loc in noiembrie.

buton-perilos-11

Preturile se vor situa undeva intre valorile: sub 50 lei, intre 50 – 100 lei (cele mai multe), 100 – 200 lei si intre 200 – 500 lei. Probabil cele mai vandute scutece pentru baieti si fete provin de la brandurile Huggies, Pampers sau Pufies, insa sunt si altele de o calitate foarte buna precum: Bambo Nature, Happy, bebic, Libero, Baby Wizard, Finet sau Babylove.

In afara de scutece mai puteti gasi in multitudinea de oferte de pe emag si chilotei sau cearceafuri absorbante. Exista mai multe tipuri de scutece pe care le puteti achizitiona si anume: refolosibile, de unica folosinta, inot si lavabile.

oferte scutece black friday pampers huggies pufies

Oferte scutece Black Friday Pampers Huggies Pufies

Atunci cand luati asemenea produse trebuie sa va uitati pentru ce varsta sunt destinate, acestea impartindu-se in mai multe categorii precum: sub 3 luni (majoritatea), 3 – 9 luni, 1 – 3 ani, 3 – 5 ani si intre 5 – 9 ani.

De asemenea materialul din care sunt confectionate este destul de important de stiut. Unii copii suporta anumite materiale, in timp ce altii nu. Cele mai raspandite sunt cele din: textil, bumbac (majoritatea), bumbac organic, poliester, bio, ecologic, fibra de bambus, multicolor si poliuretan.

buton-perilos-11

In ceea ce priveste cantitatea in care se regasesc pachetele, putem spune ca variaza astfel: sub 30 buc (majoritatea), intre 30 – 60 buc, 61 – 90 buc, 91 – 120 buc si chiar peste 120 buc. Black Friday poate fi ocazia perfecta pentru a achizitiona cat mai multe pachete de scutece la preturi reduse.

Linkuri sponsorizate