Oferte masini de spalat vase incorporabile de Black Friday

Calvarul pe care-l simtiti atunci cand trebuie sa spalati vesela murdara poate fi cu usurinta dat uitarii apeland la masinile de spalat vase incorporabile. Acestea au fost create cu scopul de a va ajuta in gospodarie si de a oferi un look interesant intregului ansamblu de electrocasnice pe care-l detineti.

Credem ca cea mai buna ocazie pentru a cumpara un asemenea produs este de Black Friday, iar in acest an evenimentul va avea loc in noiembrie daca vorbim de magazinul emag.

Asemenea electrocasnice nu sunt tocmai ieftine pretul lor variind destul de mult: sub 1000 lei, 1000 – 1500 lei, 1500 – 3000 lei (majoritatea), 3000 – 5000 lei si peste 5000 lei. Daca doriti sa profitati de reducerile si ofertele promotionale atunci Black Friday este momentul perfect pentru a beneficia de preturi mult mai mici.

buton-perilos-11

Intotdeauna este bine sa cumparati o masina de spalat vase de marca, care sa apartina unuia dintre brand-urile urmatoare: Bosch, Whirlpool, Hotpoint, Electrolux, Gorenje, Teka, Beko, Miele, AEG sau Studio Casa.

oferte masini de spalat vase incorporabile black friday

Oferte masini de spalat vase incorporabile Black Friday

Locul in care o amplasati conteaza mult acesta trebuind sa fie adaptat dimensiunilor acestei masini. Latimile care se intalnesc mai des sunt: 45 cm si 60 cm (majoritatea). De asemenea tipul de incorporare conteaza si el, o masina de spalat vase putand fi complet incorporabila sau partial incorporabila.

Deseori nu vreti sa spalati atatea vase deodata, pentru asta este indicat sa cautati o masina care are optiunea de incarcare la jumate. Si eficienta energetica va aduce multe beneficii, aceasta masurandu-se in diverse clase de tipul A, A++, A+++ si A+ (majoritatea).

buton-perilos-11

Volumul de vase spalate este in directa legatura cu capacitatea acestora (numarul de seturi) care poate fi: pana la 10, intre 10 – 12 si peste 13. Exista chiar si un numar de programe cu ajutorul carora puteti spala vasele in diverse moduri. Acestea sunt de obicei in numar de: sub 3, 4, 5, 6 si peste 7 in unele cazuri.

Linkuri sponsorizate