Hrana caini – oferte Black Friday la promotie

Cainii dumneavoastra trebuie sa manance zilnic alimente de buna calitate pline de vitamine si proteine pentru a avea energia necesara si pentru a se mentine sanatosi. Tocmai de aceea s-a inventat hrana pentru caini care este creata special pentru nevoile lor.

Poate cea mai buna modalitate ca sa le asigurati o cantitate mai mare de hrana si mai ieftina este sa o achizitionati de Black Friday, atunci cand reducerile la astfel de produse sunt cele mai mari. In acest an veti putea profita de acest eveniment in noiembrie in cadrul magazinului emag.

buton-perilos-11

Ofertele cele mai populare vor fi valabile in cazul numeroaselor brand-uri precum: Royal Canin, Bosch, Brit, Orijen, Calibra, Pro Plan, Advance, Friskies, Pro Pac, Darling, Pro Nutrition Flatazor sau Hills. Bineinteles ca sunt multe altele la fel de bune, dar le-am amintit pe cele mai cunoscute.

hrana caini oferte black friday

Hrana caini oferte Black Friday

De obicei hrana este cumparata in functie de cantitate si in functie de tipul cainelui pe care il detineti, care poate fi mai mic, mai mare sau de talie mijlocie. Tot asa pot fi impartiti in adulti si juniori. De obicei pe ambalaj scrie pentru cine e destinata mancarea respectiva.

buton-perilos-11

Va invitam sa descoperiti pe emag cele mai avantajoase promotii si reduceri de Black Friday. Catelusii dumneavoastra vor fi cu siguranta mai fericiti si sanatosi dupa ce se vor infrupta din astfel de bunatati.

Linkuri sponsorizate