Espadrile cu talpa dubla sau cu platforma perfecte pentru acest sezon

Moda evolueaza tot mai mult, cateodata se schimba radical, iar uneori reia anumite tendinte din alti ani. Se pare ca a revenit incaltamintea cu talpa mai groasa si mai inalta, fapt care se poate observa in special la noile modele de espadrile de dama.

In acest articol va vom prezenta cateva oferte de espadrile cu talpa dubla sau cu platforma. Dupa mai multe cautari am ajuns la concluzia ca magazinele depurtat, mycloset, fashiondays si answear au cam cele mai multe articole de acest tip, fie mai ieftine, fie de firma si confectionate din piele.

Talpa dubla poate fi confectionata in totalitate din cauciuc sau, in unele cazuri, este secundata de cea de sfoara. In unele cazuri sfoara constituie in intregime talpa sau platforma unei espadrile.

Dupa cum am mai spus partea superioara poate fi fabricata din piele naturala, ecologica sau din material textil. Ca si culori, cel mai des se poarta auriul, argintiul, negrul, albul, albastrul, rosul sau verdele, insa la fel de bine arata si cele cu imprimeuri florale sau animal print.

espadrile cu talpa dubla ieftine

Espadrile cu talpa dubla ieftine

espadrile cu talpa dubla din cauciuc si de sfoara

Espadrile cu talpa dubla din cauciuc si de sfoara

espadrile cu platforma de firma

Espadrile cu platforma de firma

espadrile inalte big star blink si vans

Espadrile inalte Big Star Blink si Vans

Linkuri sponsorizate