Despre Perilos – Termeni si conditii

In aceasta pagina gasiti informatii utile depsre site-ul Perilos.info.

Acest website reprezinta sursa ta zilnica de informatii, idei de shopping si recomandari utile in materie de fashion, accesorii, tehnologie, carti, promotii si alte categorii de produse care te-ar putea interesa.

Bineinteles ca vom publica articole destinate atat publicului feminin cat si celui masculin deopotriva, avand in vedere ca toti utilizatorii de internet interesati de cumparaturi trebuie sa fie la curent cu tot ce apare nou in magazinele online.
Printre alte categorii vom aborda subiecte si postari dedicate modei, decoratiunilor, accesoriilor, copiilor si multor altor produse care v-ar putea interesa, cum ar fi ce haine puteti cumpara online si de unde.

Termeni si conditii

Utilizarea siteului Perilos.info este gratuita. Perilos este destinat oricarui utilizator de internet interesat de articolele acestuia care sunt publicate periodic.

Site-ul contine unele informatii si recomandari de produse care apartin anumitor magazine online si cu care Perilos.info se afla in relatie de afiliere.

Nu suntem raspunzatori pentru disponibilitatea produselor si nici pentru preturile articolelor afisate, acestea putand fi oricand modificate de magazinul sursa de la care provin.

Magazinele, catre care sunteti redirectionati de pe acest site, au termenii si conditiile lor proprii de cumparare si livrare a produselor pe care trebuie sa le respectati.

Va uram navigare placuta in continuare!

Daca doriti sa ne contactati folositi pagina de Contact.

Cele mai bune ganduri,
Perilos.info Team