Cizme de vara perforate si cu toc – preferatele femeilor

Femeile nu vor sa se desparta de cizme nici vara cand afara e foarte cald. Solutia este una simpla si anume purtarea cizmelor cu perforatii si confectionate din materiale foarte usoare si confortabile. Modelele pot fi cu sau fara toc, iar unele dintre ele sunt de o calitate foarte buna, fiind fabricate chiar din piele naturala. De exemplu cele din colectia Geno del Tu de la Catalin Botezatu fac parte dintr-o serie extrem de bine cotata de majoritatea clientelor magazinului.

La fel de apreciate sunt si cele mai ieftine de pe depurtat.ro. Pretul lor este unul dintre cele mai mari avantaje si sunt chiar foarte dragute fiind perfecte pentru fete si domnisoare. Culorile albastru deschis, verde smarald, roz de vara si chiar bej scot in evidenta frumusetea cizmelor destinate sezonului estival.

Materialele acestora sunt perforate partial sau in intregime sub forma de modele florale si geometrice. Mai jos am selectat doua dintre cele mai votate astfel de perechi. Alegeti pe cele care va reprezinta si veti avea o vara de neuitat.

cizme de vara perforate verzi

Cizme de vara perforate verzi

cizme de vara catalin botezatu

Cizme de vara Catalin Botezatu

Linkuri sponsorizate