Bilete avion Tarom ieftine – preturi de la 40 euro

Una dintre cele mai bune companii aeriene din Romania este Tarom, aceasta oferind posibilitatea turistilor de a calatori in tara, dar si in strainatate in conditii optime. Preturile biletelor de avion pornesc de la doar 40 euro.

In cadrul site-ului vola aveti posibilitatea de a cauta zborul dorit si de a va rezerva bilete ieftine din timp. Flota Tarom este formata din avioane performante tip Airbus si Boeing, fiind capabile sa efectueze zboruri catre destinatii indepartate din Europa, Asia sau Africa.

Calatorii cumpara de obicei bilete de avion pentru rute dus-intors pentru ca sunt mult mai avantajoase ca pret. Destinatiile din tara catre care puteti pleca din Bucuresti de exemplu sunt: Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Iasi, Satu Mare, Baia Mare sau Constanta.

Enumeram de asemenea si cateva dintre orasele din afara tarii catre care Tarom efectueaza curse regulat: Dubai, Salonic, Valencia, Nisa, Roma, Londra, Munchen, Frankfurt, Istanbul, Cairo, Zurich sau Atena.

Va invitam sa cautati pe site-ul vola zborurile care va intereseaza si sa faceti rezervarile din timp. De asemenea este bine sa va informati din timp asupra regulilor privind bagajele de mana si de cala.

bilete avion tarom ieftine

Bilete avion Tarom ieftine

Linkuri sponsorizate