Aparat de aer conditionat de 9000 si 12000 BTU care va ofera confortul dorit

Daca tot se apropie vara credem ca este momentul sa va prezentam cateva date despre cele mai cautate aparate de aer conditionat. Daca este sa ne luam dupa capacitatea de racire a acestora putem spune ca cele de 9000 si de 12000 BTU corespund cerintelor clientilor in cele mai multe cazuri.

In afara de capacitatea de racire acestea au multe alte caracteristici si functii care mai de care mai performante si mai moderne. In primul rand inainte de a cumpara un astfel de aparat trebuie sa tineti cont de suprafata pe care o aveti de racit. O valoare de aproximativ 100 BTU/mp poate fi luata in calcul atunci cand vrem sa fim siguri ca aparatul respectiv face fata unei anumite incaperi.

buton-perilos-11

Va enumeram cateva dintre cele mai bine vandute aparate de aer conditionat de 9000 BTU de pe emag: Star-Light ACM-09BIN, Heinner HAC-09SL++, Samsung AR09KSFHBWKNZE, Beko BHIN 090 Slim, Daewoo DSB-F0981 ELH-V Inverter si Samsung AR09JSPFAWKNEU Inverter.

aparat de aer conditionat de 9000 btu

Aparat de aer conditionat de 9000 BTU

In cazul celor mai multe aparate de aer conditionat veti gasi urmatoarele particularitati: clasa energetica care poate fi A+, A++ sau A+++, precum si tehnologia pe baza de inverter cu ajutorul careia compresorul va raci mult mai rapid camera respectiva si va functiona mult mai silentios. Unele aparate au kit de instalare inclus fapt evidentiat in pagina produsului respectiv din cadrul magazinului emag.

Alte tehnologii de ultima ora sau functii speciale ar mai fi: display-ul lcd, functia de Auto Restart, Autodiagnoza, Autocuratare sau Turbo, Fast Cool pentru o racire si mai rapida, cea de dezumidificare si cea de control Wi-Fi.

buton-perilos-11

Daca va doriti niste aparate cu capacitate de racire mai mare urmatoarele 6 sunt printre cele mai vandute din magazinul emag din categoria celor cu 12000 BTU: Star-Light ACM-12WIFI, Star-Light ACM-12BIN, Whirlpool SPIW 412L Inverter, Beko BHIN 120 Slim, Samsung AR12KSFHBWKNZE si Vortex VAI-A12FJ Inverter.

aparat de aer conditionat de 12000 btu

Aparat de aer conditionat de 12000 BTU

In structura lor exista deseori unele filtre performante care au rolul de a purifica aerul inconjurator. Astfel le distingem pe urmatoarele: filtru HD antibacterian, filtru Cold Plasma Ion Generator, filtru 4 in 1, Filtru S-Plasma Ion si filtru HD + carbon.

Noile tehnologii din acest domeniu va vor face viata mult mai usoara in locuinta personala sau la birou atunci cand temperaturile caniculare devin din ce in ce mai insuportabile.

Linkuri sponsorizate