Aparat de aer conditionat cu inverter silentios si economic

Am creat acest articol special pentru prezentarea celor mai cautate aparate de aer conditionat pe timpul verii. Este vorba de cele dotate cu tehnologia Inverter inclusa in structura compresorului.

Inverter-ul are rolul de a determina compresorul aparatului sa functioneze mai economic, mai eficient si cu zgomot mult redus. In acest mod aerul rece se va distribui mult mai uniform in incaperea in care este instalat, intr-un mod controlat pentru a evita consumul ridicat de energie.

Este bine sa aveti o idee cam la ce preturi le puteti gasi. Va specificam principalele intervale in acest sens: 1500 – 3000 lei, 3000 – 5000 lei si chiar peste 5000 lei. Preturile difera in functie de brand si de functiile cu care sunt echipate.

buton-perilos-11

Apropo de brand-uri putem spune ca cele mai vandute dintre acestea le puteti gasi in magazinul emag si anume: Whirlpool, LG, Mitsubishi Electric, Daikin, Zass, Samsung, Electrolux, Zantia, Viessmann, Vivax sau Gree.

Daca ne referim la consumul economic de energie, majoritatea aparatelor cu inverter apartin unor clase superioare de eficienta energetica cum ar fi: A, A+, A++ (majoritatea) si A+++. Tinand cont ca tehnologia tip inverter isi pune amprenta asupra reducerii zgomotului din timpul functionarii, cele mai intalnite valori ale acestuia se situeaza intre valorile de 40 – 60 dB.

aparat de aer conditionat cu inverter

Aparat de aer conditionat cu inverter

Iata si cateva dintre cele mai intalnite functii pe care le puteti regasi la asemenea aparate: tehnologie wi-fi, dezumidificare, sleep / night mode sau fast cool. Bineinteles ca sunt dotate cu mult mai multe astfel de tehnologii, insa va invitam sa le descoperiti pe toate in paginile magazinului emag. Atunci cand va achizitionati produsul preferat este bine sa va uitati daca are sau nu kit-ul de instalare inclus.

Aparatele de aer conditionat performante nu doar racesc pur si simplu aerul din incapere, ci il si filtreaza purificandu-l. Cele mai intalnite tipuri de filtre sunt: filtru HD antibacterian, filtru Cold Plasma Ion Generator si filtru HD + Carbon. Cu ajutorul acestora vor fi indepartate particulele fine de praf, alergenii, bacteriile sau mirosurile deranjante din camera sau birou.

buton-perilos-11

La final va enumeram cateva dintre cele mai vandute si apreciate astfel de aparate de pe emag: Star-Light ACM-12WIFI, Samsung AR12KSWSBWKNZE, Beko BHIN 120 Slim, Samsung AR12JSPFAWKNEU, Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA si Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412.

Toate aceste 6 recomandari au capacitatea de racire de 12000 BTU, numai bune pentru incaperile cu suprafete care se intalnesc cel mai des. Mai amintim faptul ca in afara de acestea mai puteti gasi aparate de 7000, 9000, 11000, 18000 si chiar de 24000 BTU.

Linkuri sponsorizate